Sunday, April 4, 2010

iPhone 3gs 32GB - Video Funksjon

Ta opp og rediger ditt mesterverk på iPhone 3GS 32GB. Ta opp videoinnhold med høy kvalitet, klipp opptaket til den lengden du ønsker og velg mellom masse måter å dele filmen på.

Ta opp video i widescreenformat.Trykk på kameraknappen for å svitche fra bilde til video. Deretter kan du filme VGA-videoer med 30 bps – helt perfekt for å legge ut på Internett – i stående eller liggende.

Rediger video i farten.Ingen grunn til å vente til du kommer til en datamaskin for å redigere mobiltelefonfilmer. Du kan redigere opptakene direkte på din  iPhone. Bare dra for å velge start- og sluttpunktene på en filmbit.
Del videoene.La oss si at du holder på å skrive en tekstmelding, når du plutselig ser noe som er verdt å filme. Trykk på kamerasymbolet i "meldinger" for å ta opp, og send opptaket lettvint via MMS. Det går også an å velge video fra Kamerarull og legge den til i en ny e-post, klar til å sendes fra din iPhone. Publisering til et MobileMe-galleri eller YouTube er også bare 1 trykk unna. Og iTunes synkroniserer alle opptakene du tar på iPhone 3GS, om du skulle ha Mac eller PC.

No comments:

Post a Comment